Preț întreg:
919.00 lei
Preț ofertă:
419.00lei
S-au comandat: 8
 

CITY BREAK Palermo, Sicilia

Tarife: 

Din Bucuresti de la 409 LEI/ persoana 

perioade:

Bucuresti - Palermo cu Ryan Air

20 – 24 noiembrie (Palermo)

4 – 8 decembrie (Palermo)

8 – 11 decembrie (Palermo)

11 – 15 decembrie (Palermo)  

Tarifele se pot modifica in functie de clasa tarifara disponibila in sistem pentru biletele de avion. De aceea te rugam sa te informezi la agentie daca s-a mentinut tariful de mai sus in perioada in care doresti sa calatoresti.

Minim 2 persoane cazate in dubla.

Oferta nu este valabila de Craciun, Revelion.

ORAR ZBOR in functie de zilele de zbor

BUCURESTI – Palermo 17,15 - 18,30 sau 21,55 - 23,10

Palermo –BUCURESTI 18,15 - 21,30 / 18,55 - 22,10

Cluj - Berlin 16,15 - 17,10

Berlin - Cluj 21,55 - 00,45

Tarifele includ:

-          bilet avion BUCURESTI – Palermo - BUCURESTI 

-          check-in online

-          taxe aeroport

-          cazare in dbl fara masa inclusa pentru 3 nopti la Vila D Amato 3* sau similar

Nu sunt incluse:

Transfer aeroport-hotel

2 bagaje mana: 60 lei dus-intors: este obligatoriu sa achizitionati acest pachet, altfel aveti un bagaj mic cat o geanta de mana care intra sub scaunul din fata.

alegere loc in avion: 30 Lei dus-intors

Bagaj cala 40 euro/ bagaj

Asigurare calatorie 36 lei/ persoana, optionala

Taxa de oras care se achita la receptie


Vila D'Amato 3*, Palermo

Această proprietate este la 19 minute pe jos față de plajă. Hotelul Villa D'Amato oferă camere confortabile şi o atmosferă liniştită într-o zonă calmă, cu vedere la mare. Acesta este situat la doar 4 kilometri de centrul oraşului Palermo.

Clădire în stil art nouveau datează de la începutul secolului al XX-lea şi include o aripă modernă. Camerele de la Hotelul Amato au vedere la mare sau la grădină, iar unele includ un balcon.

În timpul verii, oaspeţii se pot bucura de mic dejun tip bufet continental în grădina luxuriantă plină de palmieri şi flori. Restaurantul de la Villa d'Amato serveşte atât mâncăruri siciliene cât şi bucătărie clasică italiană şi are un stoc mare de vinuri siciliene.

Puteţi ajunge la Palermo în 10 minute cu maşina sau puteţi lua autobuzul care opreşte la 30 de metri de hotel. 


Cele mai interesante obiective turistice pe care îți recomandăm să le vizitezi în Palermo sunt următoarele:

Palazzo dei Normanni

Palatul Normanzilor a fost reședința regilor din Sicilia în timpul dominației normande, servindu-i, apoi, pe ceilalți conducători ai Siciliei. Astăzi, Palatul este sediul regional al Parlamentului Siciliei. Clădirea în sine este una impresionantă, fiind cea mai veche reședință regală din Europa, transformată într-un palat complex. Interiorul palatului va fi cu atât mai interesant și fascinant în același timp. Îți recomandăm să nu ratezi Sala di Re Ruggero și Capela Palatină.

Catacombele Capucinilor

Acestea reprezintă un obiectiv turistic macabru, dar foarte căutat în Palermo. Dacă îți faci curaj, o vizită la Catacombele Capucinilor va fi cel puțin memorabilă. Catacombele găzduiesc trupurile unor călugări, oameni de rând, copii, dar și oameni înstăriți din Palermo, în total fiind aici peste 8 000 de cadavre. Metoda de inhumare este cea a călugărilor capucini și este atât de eficientă încât unele trupuri par a fi oameni care pur și simplu dorm. Cadavrele mumificate sunt poziționate în picioare și fiecare a fost îmbrăcat fie după moda vremii, fie cu straiele bisericești (pentru preoți și călugări) sau chiar cu hainele cele mai bune, după cum au menționat în testamentele lor.Biserica Martorana

Chiesa della Martorana este o biserică ce datează din anul 1143, iar numele său oficial este Santa Maria dell’Ammiraglio, ea fiind fondată de către amiralul Georgios Antiochenos. Biserica Martorana este celebră pentru mozaicurile sale atât de frumoase și este dedicată Fecioarei Maria. Deși fațada a fost refăcută în stil baroc, interiorul bisericii încă are mozaicuri originale din anul 1150 și chiar clopotnița din secolul al XII-lea.  Culorile decorațiunilor din interiorul bisericii au rămas aproape intacte, astfel că vei putea admira artă veche de 850 de ani.

Catedrala din Palermo

Această frumoasă construcție este un alt simbol important al orașului Palermo, dovadă a trecutului normand al Siciliei și întregului ținut. Construită în 1185, biserica a fost fondată de Walter Olphamil (arhiepiscop anglo-normand) și regele William al II-lea, pe suprafața unei biserici bizantine foarte vechi. Arhiepiscopul Ophamil este înmormântat într-o criptă din biserică. Având în vedere lunga istorie a modificărilor aduse Catedralei, alterări și restaurări, construcția în sine prezintă mai multe stiluri arhitecturale, toate îmbinându-se, însă, perfect.

Biserica San Giovanni degli Eremiti

După cum poți observa, unele dintre principalele obiective turistice din Palermo sunt lăcașurile de cult. Biserica San Giovanni degli Eremiti a fost construită între 1132 și 1148, în partea de sud a Palatului Normanzilor. Biserica are cinci cupole arcuite, dovadă clară a influenței stilului arhitectural maur asupra regelui Ruggero al II-lea. Lângă biserică, se află o grădină cu vegetație tipic mediteraneană, o adevărată sursă de liniște, frumusețe și relaxare.

Piazza Pretoria

Piața Pretoria este un loc plin de clădiri medievale și renascentiste, în centrul cărora se află o fântână din secolul al XVI-lea,  cunoscută  și cu numele de „Fântâna Rușinii”, din cauza nudurilor ce-o înconjoară.  Fântâna a fost construită, inițial, pentru Palatul San Clemente din Florența, dar Senatul din Palermo a cumpărat-o în 1573.

Bazilica Sfântul Francisc de Assisi

Această bazilică se află în apropiere de Corso Vittorio Emanuele și a fost construită în 1260. Clădirea îmbină mai multe stiluri de arhitectură, datorită faptului că a fost modificată de mai multe ori de-a lungul timpului. Între secolele al XIV-lea și al XV-lea, au fost construite mai multe capele în stil gotic și renascentist, iar în secolul XX, biserica a fost restaurată. În interiorul bazilicii Sf. Francisc de Assisi se află mai multe lucrări de artă, inclusiv o sculptură a Maicii Domnului realizată de către Domenico Gagini. Bazilica mai este decorată și cu un ciclu de zece statui reprezentând La Virtu francescana, acestea fiind considerate printre cele mai bune lucrări ale lui Giacomo Serpotta.

Muzeul Internațional de Marionete


Museo Internazionale delle Marionette este o atracție turistică specială, unde vei putea să vezi colecții deosebite de marionete de de tot teritoriul Siciliei, dar și din întreaga lume. Muzeul are și o bibliotecă foarte interesantă, unde se află volume întregi despre istoria marionetelor, studii de folclor și manuscrise din secolul al XIX-lea. Muzeul Marionetelor este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Palermo și un loc în care nu te vei plictisi deloc.

Muzeul Arheologic Regional

Muzeul Arheologic este cel mai important muzeu din Sicilia, dar și unul dintre cele mai mari muzee arheologice din Italia. Museo Archeologico Regionale este găzduit într-o fostă mănăstire din Filippini. Acesta are o mulțime de artefacte foarte valoroase, atât grecești, cât și romane și feniciene. Orice pasionat de istorie și arheologie va aprecia acest obiectiv turistic atât de important din Palermo. Nu îl rata și vei avea o mulțime de lucruri noi de învățat.

Teatro Massimo

Teatrul Massimo este cel mai mare teatru din Italia și se află în Piazza Verdi. Construcția teatrului a fost finalizată în 1897, iar acesta a marcat începutul perioadei „la belle epoque” din Palermo. Exteriorul teatrului a fost realizat în stil neoclasic, cu elemente ale templelor grecești, iar sala teatrului este proiectată în stil renascentist târziu. Închis pentru renovări, în 1974, Teatro Massimo a fost redeschis abia în 1997. Acesta este unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa și reprezentațiile care se țin aici sunt deosebite. 

Inainte de a achizitiona voucherul verifica disponibilitatea locurilor la avion + disponiblitatea camerelor in perioada pe care o alegi la agentia Platinum Travel, prin telefon sau email, apoi achita pe site voucherul si trimite in maxim 24 ore numele complete si data nasterii pentru a putea emite biletul de avion si rezerva camera la hotel.

Email: lidia@platinumtravel.ro 
Se achizitioneaza 2 vouchere pentru o camera dubla.
Tel agentie PLATINUM TRAVEL: 0748/221.030

Program de lucru luni – vineri 10,00 -18,00

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019
Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3