Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Platinum Travel SRL, prin website-ul www.apropodeals.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate toate datele personale pe care le furnizati.

Scopul colectarii datelor: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.apropodeals.ro, informarea clientilor privind evolutia comenzilor, reclama la produsele si ofertele companiei, marketing si publicitate.

www.apropodeals.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.apropodeals.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa prin posta sau email. Datele de contact sunt furnizate mai jos.
S.C. PLATINUM TRAVEL SRL
CIF: RO22486522
RC: J40/18249/2007
Sediul social: CALEA VACARESTI 232, BL.84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
Tel: 0748/221.030
Fax: 031/42.77.426
www.apropodeals.ro
contact@apropodeals.ro