Preț întreg:
1250.00 lei
Preț ofertă:
1050.00lei
S-au comandat: 10
 

Last minute, sejur in Paralia Katerini la Vila Pigasos 

sejur 23.06-07.07 / 14 nopti

Tarif :1.050 LEI/ persoana cu transport gratuit

Tariful include:

- transport autocar plecare din Bucureesti pe 22.06, retur pe 07.07

- asistenta turistica

- Cazare self-catering TV, bucatarie / kitchineta, 120 m de plaja, 

Optional A/C:  5 euro/zi/camera

Optional servicii de masa: mic dejun 5 eur/zi, pranz sau cina 7 eur/zi, demipensiune 11 eur/zi, pensiune completa 17 eur/zi

Traseu autocar:

Traseu 1: Plecare din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00 si din Bucuresti,  zona TIMPURI NOI, in fiecare vineri seara, cca ora 20.00, in perioada 25.05 – 29.09.2018; sosire in Grecia in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00-10.30.

Traseu 2:  Plecare din Bacau (cca ora 15.00) in fiecare vineri pe traseul Focsani – Buzau – Bucuresti (cca ora 20.00)

Transferuri: din Pitesti, Iasi si Constanta

Functie de numarul de turisti pe fiecare cursa, este posibil ca la unele serii sa fie curse directe din orasele de mai sus sau la altele sa se faca transbordare la Bucuresti.

Statii de debarcare/imbarcare in Grecia:

- Salonic (centura)

- Paralia Katerini: Cosmopolitan, Orea Eleni Palace/vila Europe, LIDL, Girnis, Porto del Sol

- Olympic Beach: Grand Platon (bus stop), Biserica

- Leptokaria, Platamonas – functie de solicitari - cu transfer pentru minim 3 persoane

- Nei Pori: Centru – Biserica - cu transfer pt minim 3 persoane

Imbarcarile pentru retur se vor efectua sambata intre orele 16.30 – 17.00 (din Leptokaria, Platamonas si Nei Pori transferul la Paralia se va face in jurul orei 11.00), din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor / reprezentantul local. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.30 si in Bacau cca ora 11.00.

Nota: orele sunt informative, turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. In functie de rezervarile primite pe fiecare serie se pot stabili si alte puncte de debarcare/preluare, in apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand.

Supliment locuri VIP (rd 1&2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors.          

Tarif one way: 80% din tariful dus-intors.


Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:

- Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 10 euro/pers/dus-intors;

- Din Campina (Banesti), Ploiesti DN 1: supliment 5 euro/pers dus-intors;

- Din Pitesti: supliment 15 euro/pers dus-intors 

- Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;

- Din Constanta: supliment 20 euro/pers dus-intors;

- Din Iasi (pentru minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.


Paralia Katerini - Vila Pigasos 3***+


DESPRE PARALIA KATERINI:

Paralia Katerini este cea mai cunoscuta si vizitata statiune din nordul Greciei la circa 75 de km sud de Salonic. Statiunea ofera posibilitati de distractii diverse, incepind cu cele dedicate amatorilor de sport (sporturi nautice, sporturi de plaja, biciclete, ATV etc.) pina la cele dedicate amatorilor de distractii nocturne in numeroasele cluburi si discoteci. Nu in ultimul rind statiunea este potrivita doamnelor amatoare de shopping  sau gurmanzilor care doresc sa savureze mincarea greceasca in una dintre numeroasele taverne.

Statiunea este recomandata tuturor categoriilor de virste si interese. Plaja din zona de nord a Paraliei Katerini precum si cea din sudul statiunii este foarte larga, ajungind pina la 100 m latime de nisip fin, in timp ce apa este foarte curata si potrivita chiar si pentru copii.


Vila Pigasos 3*+


    Vila  este situata  la aproximativ 80 metri  fata de plaja, 4 minute de Biserica din central statiunii si un minut, fata de supermarketul Lidl.

    Camerele sunt dotate cu:

    T.V. 

    aer conditionat ( contra cost 5 euro/zi/camera)

    grup sanitar

    chicineta cu minim de vesela

    frigider

    balcon / terasa

    WI-FI 


Inainte de a achizitiona voucherele te rugam sa suni la agentia Platinum Travel pentru a verifica disponibilitatea camerelor.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. 
Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa trimiti cererea de rezervare ferma cu numele complete, sejurul, numarul copiilor si varstele lor pe email la 
lidia@platinumtravel.ro

Oferta nu include transport.
Email 
lidia@platinumtravel.ro
Tel: 0748/221.030
PROGRAM DE LUCRU: LUNI - VINERI 10,00 -18,00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.
Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019
Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3