Preț întreg:
1299.00 lei
Preț ofertă:
819.00lei
S-au comandat: 24
 

Revelion la Roma

Perioade:

Cele mai ieftine zboruri din Bucuresti

30 decembrie – 3 ianuarie

30 decembrie – 4 ianuarie

31 decembrie – 4 ianuarie

31 decembrie – 5 ianuarie

Tarifele se pot modifica in functie de clasa tarifara disponibila in sistem pentru biletele de avion. De aceea te rugam sa te informezi la agentie daca s-a mentinut tariful de mai sus in perioada in care doresti sa calatoresti.

Orar zbor orientativ

Ryan Air

Bucuresti - Roma Ciampino 10,00-11,05
Roma Ciampino - Bucuresti 06,35-09,35 sau 18,20-21,25

Tariful include:

Bilet avion BUCURESTI  - ROMA – BUCURESTI

Taxe aeroport

Bagaj mana mic are se pune sub scaun

Cazare 3 nopti in dubla cu mic dejun la Qulity Rouge et Noir 4*, Roma sau alt hotel similar in functie de disponibilitati

Nu sunt incluse:

Transfer aeroport-hotel

2 bagaje mana: 60 lei dus-intors: este obligatoriu sa achizitionati acest pachet, altfel aveti un bagaj mic cat o geanta de mana care intra sub scaunul din fata.

alegere loc in avion: 30 Lei dus-intors

Bagaj cala 40 euro/ bagaj

Asigurare calatorie 36 lei/ persoana, optionala

Taxa de oras care se achita la receptie

Nu este inclusa taxa de oras care se achita numai la receptia hotelului, in valoare de 4 -7 euro/ persoana/zi

Oferind o piscină de vară în aer liber gratuită şi acces gratuit la internet de mare viteză, Quality Hotel Rouge asigură camere cu aer condiţionat şi o terasă. Un serviciu gratuit de transfer regulat este disponibil de la/la gara Tiburtina.

Toate camerele includ un smartphone, pe care oaspeţii îl pot folosi pentru a efectua apeluri gratuite şi pentru a obţine informaţii despre oraş. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar. Cele mai multe camere au un balcon cu vedere la oraş.

Proprietatea serveşte zilnic un mic dejun bogat cu produse dulci şi sărate, inclusiv ouă, şuncă şi prăjituri proaspete, pregătite de maestrul patiser. Sunt disponibile şi preparate fără gluten.

Centrul oraşului Roma este la 7 km de proprietate, iar gara Roma Tiburtina se află la 10 minute cu maşina.

Tiburtino este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de puncte de atracţie antice, explorarea centrului istoric și monumente. 

Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea locurilor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel si a emite biletele de avion. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro
Rezervarile au penalizari 100% dupa ce s-au emis biletele de avion.

  

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019
Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3