Preț întreg:
669.00 lei
Preț ofertă:
de la 569.00lei
S-au comandat: 12
 

Sarbatoreste Rusaliile sau 1 iunie la Hotel Royal Cove 3*, Kavarna

Cazare cu all inclusive

Perioade:

01.05-07.06

Loc in apartament max 2 persoane cu chicineta: 569 LEI/ persoana/ 4 nopti

Loc in apartament max 2 persoane cu chicineta: 699 LEI/ persoana/ 5 nopti

Royal Cove Residence*** este un aparthotel situat la circa 180 m. de plaja din Kavarna, in zona centrala a zonei turistice mentionate.

Royal Cove Residence***din Kavarna reprezinta o cladire rezidentiala moderna cu o suprafata de peste 4.000 mp si este formata exclusiv din apartamente. Datorita pozitionarii sale majoritatea apartamentelor beneficiaza de o frumoasa vedere la mare. Complexul este situat intr-o zona linistita si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare specifice bulgaresti, precum si o priveliste minunata asupra Marii Negre. El este recomandat pentru persoanele care sunt in cautare de liniste, dar si pentru familiile cu copii datorita apartamentelor spatioase dotate cu bucatarie.

Conditii de cazare

Royal Cove Residence reprezinta o cladire cu 6 etaje, deservite de 3 lifturi, oferind cazare in:

    32 apartamente cu un dormitor (70 - 75 mp.)

    15 apartamente cu 2 dormitoare (90 - 100 mp.)

Apartamentele dispun de grup sanitar propriu, bucatarie complet utilata, doua paturi separate/pat matrimonial, pat suplimentar (canapea extensibila), usa intre camere, posibilitate pentru al doilea pat suplimentar, aer conditionat individual, TV cablu, mini-bar, seif, Internet prin cablu (contra cost), Wi-Fi (gratuit), balcon, mobilier pe balcon, vedere la mare sau la parc.

Servicii si Facilitati Hotel

Royal Cove Residence*** pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati:

    restaurant principal 

    restaurant "a la carte" 

    bar la piscina

    piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, la piscina: umbrele si sezlonguri - gratuit

    sala de fitness

    sauna

    aer conditionat in locuri publice

    seif la receptie, Internet in lobby 

    parcare pazita 

    accesul cu animale de companie este permis


Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00
VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019
Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3