Preț întreg:
999.00 lei
Preț ofertă:
659.00lei
S-au comandat: 12
 

Super pret la city break in Catania, Sicilia

TARIF: de la 659 LEI/ persoana

Perioade:

Bucuresti - Catania:

14 – 18 noiembrie 

25 – 28 noiembrie 

20 - 24 noiembrie

Tarifele se pot modifica in functie de clasa tarifara disponibila in sistem pentru biletele de avion. De aceea te rugam sa te informezi la agentie daca s-a mentinut tariful de mai sus in perioada in care doresti sa calatoresti.

Minim 2 persoane cazate in dubla.

Oferta nu este valabila de Craciun, Revelion sau 1 decembrie.


ORAR ZBOR WIZZ AIR:

BUCURESTI – Catania 13,45 - 15,05

Malta –BUCURESTI 15,40 - 18,55

Tarifele includ:

-bilet avion BUCURESTI – Catania – BUCURESTI Wizz Air

-bagaj mana de max 10 kg

-check-in online

-taxe aeroport

-cazare in apartament 2 persoane fara masa inclusa pentru 3,4  nopti la Catania City Center Apartments 3*, sau similar

Nu sunt incluse:

Transfer aeroport-hotel

Bagaj cala 40 euro/ bagaj

Asigurare calatorie 36 lei/ persoana, optionala

Taxa de oras care se achita la receptie

Catania City Center Apartments 3*

Această proprietate este la 17 minute pe jos față de plajă. City Center Apartments se află chiar în inima orașului Catania, oferind WiFi gratuit și unități de cazare în sistem self-catering cu aer condiționat. Catedrala Duomo di Catania este la 10 minute de mers pe jos, iar plaja Lido Di Plaia, la 3 km.

Unitățile de cazare au o atmosferă plină de culoare și TV prin satelit. Fiecare apartament oferă o bucătărie și o baie cu uscător de păr.

Personalul poliglot al proprietății pune la dispoziție hărţi gratuite ale oraşului, oferind şi sfaturi despre locurile care merită vizitate în Catania.

Catania City Center se află într-o zonă centrală, la 800 m de Piazza Duomo și la 1 km de Teatrul Bellini. Aeroportul Catania-Fontanarossa este situat la 4 km. 

Despre Catania

Dacă vrei să știi ce poți să vezi și să faci în Catania, ei bine, vei avea foarte multe obiective turistice interesante, plus locurile din imediata apropiere a orașului, precum Taormina, o frumoasă destinație perfectă pentru plajă și relaxare.

Piazza del Duomo – este centrul orașului și cel mai important punct de plecare pentru orice tur destinat turiștilor. Aici vei putea admira clădiri deosebite, cu arhitectură barocă, plus unul dintre cele mai importante simboluri ale orașului: Fontana dell’Ellefante, o fântână deosebită, având un elefant sculptat în centrul său, care cară un obelisc egiptean.

Cattedrale di Sant’Agata – se află în Piazza del Duomo și este cel mai important monument religios din Catania. Catedrala găzduiește numeroase tablouri ale unor artiști importanți, iar tot aici se află și moaștele Sfintei Agata, protectoarea orașului.

Castelul Ursino – datează din secolul al 13-lea și a fost construit pentru a avea rol de apărare a orașului. Distrus și renovat de mai multe ori, castelul a fost chiar și închisoare la un moment dat, iar astăzi adăpostește Museo Civico.

Teatro Massimo Bellini – se află în Piazza Bellini și este o clădire cu o arhitectură superbă. În plus, te poți bucura de un spectacol excelent, dacă îți iei bilete din timp.

Amfiteatrul Roman – situat în Piața Stesicoro, este unul dintre cele mai mari amfiteatre romane din Italia și se întinde de-a lungul străzii Via Etnea, dintre Universitatea din Catania și Via Bellini.

Vulcanul Etna – acesta este, de departe, cel mai important, interesant și fascinant punct de atracție turistică din Sicilia. Este unul dintre cei mai activi și cei mai mari vulcani din Europa, iar din 2013 face parte din patrimoniul UNESCO. Etna, prin erupțiile sale, a distrus de foarte multe ori așezările din zonă, mai ales orașul Catania, însă te poți urca pe el, prilej perfect pentru a admira o priveliște de neuitat de la înălțime.

Piazza dell’Universita – în care se află, bineînțeles, Universitatea, este un spațiu foarte mare, luminos, prilej perfect pentru relaxare și fotografii. Clădirea Universității are o arhitectură foarte interesantă și a fost construită în 1434.

Via Crociferi – una dintre cele mai frumoase străduțe din Catania, cu biserici în stil baroc și alte clădiri vechi, impresionante. Arco di San Benedetto stă la începutul acestei artere, un arc despre care se spune că a fost construit într-o singură noapte și care datează din 1704.

Inainte de a achizitiona voucherul verifica disponibilitatea camerelor in perioada pe care o alegi la agentia Platinum Travel, apoi achita pe site voucherul si trimite voucherul pe mail la lidia@platinumtravel.ro impreuna cu numele complete.
Se achizitioneaza 2 vouchere pentru o camera dubla.

Dupa ce ai achitat te rugam sa trimiti in maxim 24 ore datele tale pentru a rezerva locurile la avion (nume, prenume si data nasterii).

Dupa fiecare plata veti primi bilet avion + voucher cazare hotel.

Tel agentie PLATINUM TRAVEL: 0748/221.030

Program de lucru luni – vineri 10,00 -18,00
VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel si a emite biletele de avion. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro
Rezervarile au penalizari 100% dupa ce s-au emis biletele de avion.

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019
Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3